38 bölümden oluşan, daha çok aşk, sevgi, ve farkındalık üzerine düşüncelerini mottolarla süsleyerek okurlarına mesajlar veren Gülsün, kitapta herkesin kendinden bir şeyler bulacağını söyledi.

İnsanları gündelik hayatın stresinden uzaklaştırıp biraz da olsa düşünmeye ve düşünürkende anılarına dönmeyi sağlamak için böylesine bir eseri kaleme aldığını kaydeden Gülsün: “Kitabı okuyan herkes muhakkak ki içerisinde kendinden bir şeyler bulacak. Okurken anılarını tazeleyecekleri bir eser oldu. Okurlarımızın beğenerek okuyacaklar bir kitap olduğuna inanıyorum"dedi.

Kitap Kitapsanlardan ve Kitapyurdu.com İnternet sitesinden online olarak alınabilecek.

Kitaptan;

SİLİFKE’DE ÇAĞLA FESTİVALİ COŞKUSU SİLİFKE’DE ÇAĞLA FESTİVALİ COŞKUSU

Seni en çok ben sevdim. Kırmadan, dökmeden, incitmeden her şeyimle her şeyini sevdim. En kötü huylar bile güzel duruyordu sende. Sesin, bakışın, gülüşün, duruşun. Allah’ım! Serçe parmağın bile çok güzeldi. Masmavi, sakin bir denize açılmak gibiydi seni sevmek, uçsuz bucaksız ve olabildiğince keyifli. Bazen soruyordum kendime, nasıl oluyor da başka bir insan sadece fiziksel varoluşu ile bu kadar etkileyebiliyordu hayatımı? Gülümsemem, ağlamam, hüzünlenmem, neşem, işim gücüm, aşım, her şeyim sanki sana bağlı gibiydi. Öl desen ölür müydüm bilmem ama ömür boyu benimle kal desen, kılımı kıpırdatmaz kalırdım.

Siz hiç, "Geleyim, 5 dakika da olsa göreyim yeter,"diyecek kadar sevdiniz mi?