“Caz da söylerim ama türküler benim evim” diyerek ilk albümüyle adından sıkça söz ettiren Elif Sanhcez, 20’nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında unutulmaz bir konsere imza attı. 23 Mayıs 2022 Pazartesi saat: 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan konserde, yeni albümü Mi Voz’dan İspanyolca şarkılarla birlikte, Evlerinin Önü Mersin, Aman Avcı, Aman Ayşem, Bulut Bulut Üstüne gibi gönüllere taht kurmuş türkülerin caz düzenlemelerini seslendiren Sanatçı, konser bitimi dakikalarca alkışlandı. Gel Yanıma Gel türküsünü ise dinleyiciyle birlikte bis olarak seslendirdi.  Sanatçıya, trompette Paul Sanhcez, davulda Nesim Ruacan, gitarda Doruk Okuyucu, bass gitarda Guy Bernfeld eşlik etti.

SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK SAKIP SABANCI ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ VE 20’NCİ YIL ANMA TÖRENİ 30 NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

21 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında Müzik Birleştirir temasıyla 20’nci kez hayat bulan Mersin Uluslararası Müzik Festivali, bu yıl 3’ü ücretsiz toplam 12 etkinliğe ev sahipliği yapıyor.