Kitap tanıtım ve imza günü, 14 Mayıs Cumartesi saat: 13.00-15.00 arasında Mersin Kongre Merkezi Büyük Salonu’nda gerçekleştirecek. Etkinlik öncesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Polifonik Korosu bir dinleti sunacak.

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ BAYRAM PROGRAMI YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ BAYRAM PROGRAMI

Mersin’in yakın dönem kültür-sanat hayatını gözler önüne seren Sanat Hayattır, çalışmalarıyla Mersin’in kültür hazinesini zenginleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından çıktı.  

Dırahşan Bulut yaptığı açıklamada: “Kentleri bezeyen güzel insanların anılarını derlemek, onları yeniden hatırlamak büyük bir hazine olsa gerek. İşte bu duygularla kaleme aldığım anılarımın gelirini, Anadolu’da bir çocuğum var diyebilmek için Mersin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlıyorum. Değerli dernek yöneticilerimiz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürleri borç bilirim.Tüm Mersinlileri,benimle birlikte bu tanıklığı tutmaya davet ediyorum" dedi.