MERSİN - Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Sakarya Vali Yardımcılığı görevine atanan Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte bir süre sohbet eden Kaymakam Ersin Emiroğlu yaptığı konuşmada, “Silifke'de olmaktan ve burada görev yapmaktan son derece mutlu ve memnun oldum. Kısa bir görev süresi oldu ama bu kısa sürede Silifke halkı ile tanışma ve kaynaşma fırsatı da buldum. Sıcak kanlı, misafirperver ve çalışkan bir halkla tanışmaktan ve onlarla birlikte güzel bir yıl geçirmekten dolayı memnunum. Bu süreçte tüm resmi kurum ve kuruluşlarımızla olduğu gibi belediyemizle de birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yürüttük. Birlikte çalışma fırsatı bulduğum siz değerli başkanımıza ve ekibinize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisini ziyarete gelen Kaymakam Emiroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe ve ilçe halkına birlik ve beraberlik içerisinde hizmet götürmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET