RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Antalya (AA) - Kaş Belediyesinin Aralık Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın başkanlığında yapıldı.

Ulutaş, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulması konusunda çağrı yaptı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Ulutaş, bu ay kardeş Görümlü Belediyesini ziyaret ettiklerini belirtti.

Yerel yönetimlerin bu tür çalışmalar içerisinde olması gerektiğinin altını çizen Ulutaş, "Yerel yönetimler içerisindeki iş birliği ülkenin her noktasının tanınması açısından önemli." dedi.

Toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kaş'a çöp toplama kamyonu hibe edilmesi gündeme geldi.

Ayrıca Kaş’ın Kahramanları Anıtı için tasarım yapılmasında başarı gösteren yarışmacılara, 3 eşdeğer ve 3 mansiyon ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

Kalkan Tarihi Kent Merkezi Kentsel Sit ve Koruma Alanı Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planında, imar değişikliği teklifine ve Kalkan Mahallesi 1021 parselin kamulaştırma konusuna ilişkin komisyon raporları kabul edildi.

Öte yandan Kaş Yat Limanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifine görüş bildirmek üzere meclis kararı alınması görüşülerek, komisyona havale edildi.

Meclis gündemindeki diğer maddeler oy birliğiyle kabul edildi.