Global kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Bilgi Sistemleri Araştırma Merkezi'nin (CISR) sponsoru oldu. IFS'in büyümesini ve teknoloji endüstrisindeki liderliğini yansıtan iş birliği, aynı zamanda şirketin dijital dönüşüm ve verilerden elde edilen değeri en üst düzeye çıkarma konusundaki kararlılığını da güçlendirecek. IFS ve MIT CISR arasındaki ortak çalışmayla üretim, telekomünikasyon, havacılık ve savunma, enerji, inşaat, mühendislik ve servis ve hizmet endüstrilerinde özellikle endüstriyel yapay zeka konularında ilerleme sağlamaya odaklanan araştırmalar üzerinde durulacak.

ELECTRONİC ARTS KLASİK OYUNLARINI STEAM’DE SATIŞA SUNUYOR ELECTRONİC ARTS KLASİK OYUNLARINI STEAM’DE SATIŞA SUNUYOR

IFSİN VİZYONU İLE MIT CISR'NİN GÜNDEMİ ÖRTÜŞÜYOR”

IFS CEO'su Mark Moffat, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "MIT CISR'nin araştırma gündemini yapay zekayı ölçeklendirmek, dijital yeniliklerden daha hızlı değer elde etmek ve sürdürülebilirlik için dijital ekosistemlerden yararlanmak gibi başlıklar oluşturuyor” ifadelerini kullandı. Moffat, IFSin de uzun vadeli vizyonunu yansıttığı tüm bu satır başlarının aynı zamanda iki kurum arasındaki sezgisel ve dinamik bir ilişki için ideal temeli sağladığına da dikkat çekti. Moffat sözlerine şöyle devam etti: "Varlık ve servis yönetimi alanında lider kurumsal iş uygulamaları şirketi olmak için geliştirdiğimiz inovatif ürünlerimizden ve çıktılarımızdan büyük gurur duyuyorum. Büyümenin bir sonraki aşamasına geçerken, konu inovasyon olduğunda kendi uzmanlığımıza güveniyor olmamızın yanı sıra sektörel bir bakış açısına sahip olduğumuzdan da emin olmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Bu iş birliğimizin de söz konusu çalışmalarımıza destek vereceğine eminim” diye konuştu.

1974 yılında kurulan ve MIT'nin akademik bilgi ile pratik amacı birleştirme geleneğine dayanan MIT CISR ekibi, araştırma içgörülerini geliştirmek için doğrudan dijital liderler, yöneticiler ve kurullarla birlikte çalışıyor. 75ten fazla kuruluş, küresel bir konsorsiyumun üyesi olarak MIT CISR'yi desteklerken; MIT CISR'nin araştırma öngörüleri, yöneticilerin giderek daha dijital ve veri odaklı organizasyonlara liderlik etmenin zorluklarını aşmalarına yardımcı oluyor.