Her işin başı sağlık Her işin başı sağlık

MERSİN - Kentin çehresini değiştirmek adına çalışmalarını sürdüren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın talimatlarıyla Anamur'da peyzaj çalışmaları aralıksız sürürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe giriş ve çıkışlarında bulunan döner kavşaklarda gerçekleştirilen çiçeklendirme ve ay-yıldız aydınlatma çalışmasının ardından peyzaj düzenlemelerine devam eden ekipler, kentin ana arterlerinde kötü görüntüyü engellemek üzere lavanta dikimi ve dekoratif taş süslemesi gerçekleştiriyor.
Göreve geldikleri günden bu yana ilçe genelinde bulunan ve vatandaşların çöp dökme alanları haline gelen noktaları temizleyerek 5 binden fazla ağaç ve yaklaşık 50 bin mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kılınç: "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin gerçekleştirdiği çalışmalar ile kentimizin çehresini değiştirmeyi ve daha yeşil bir Anamur hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İnsanlarımızın diğer şehirlerde görerek imrendiği peyzaj güzelliklerini biz tamamen kendi imkânlarımızla kentimize uyguluyoruz" dedi.