Toroslar belediyesi Haberleri

toroslar belediyesi haberleri ve güncel toroslar belediyesi gelişmeleri, toroslar belediyesi ile ilgili tüm video, toroslar belediyesi fotoğrafları ve toroslar belediyesi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Toroslar Belediyesi, ilçe halkını sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla park ve yeşil alanlara yeni spor aletleri yerleştiriyor.

GENEL

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KÜLTÜR SANAT

- Mersin'de, Toroslar Belediyesince hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi,...

GENEL

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

SAĞLIK

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz ve ailemizin sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz” dedi.

SAĞLIK

Toroslar Belediyesi, merdiven altı süt ürünleri üretimi yapan kayıt dışı bir imalathanede piyasaya sürülmek üzere 50 kilogram peynir ele geçirdi.

GENEL

Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ihtiyaç olan mahallelerde sıcak asfalt hizmetini kesintisiz sürdürüyor.

GENEL

Toroslar İlçe Kaymakamı Şahin, korona virüs sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı Toroslar Belediyesi Vefa Destek Grubunda görev alan personele teşekkür etti.

GENEL

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu yaylaları ziyaret ederek, hem inceleme yaptı hem mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini...

GENEL

Covid-19 tedbirleri kapsamında üç aydır ara verilen Toroslar Belediye Meclisi, normalleşme sürecinin ardından ilk meclis toplantısını yaptı.

SAĞLIK

Toroslar Belediyesi, Koronavirüsle mücadele kapsamında ilçedeki sağlık merkezlerine yönelik dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

GENEL

Toroslar Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim alan öğrenciler, okulun hobi bahçesinde yetiştirdikleri sebzeleri toplamanın heyecanını yaşadı.