Türkiye belediyeler birliği Haberleri

türkiye belediyeler birliği haberleri ve güncel türkiye belediyeler birliği gelişmeleri, türkiye belediyeler birliği ile ilgili tüm video, türkiye belediyeler birliği fotoğrafları ve türkiye belediyeler birliği haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mezitli’de, Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü Sonsuz Bisikletli Yaşam Projesinin uygulanmasında ilk pedallar dönmeye başladı.

GENEL
EKONOMİ

- Kongrede, dünya çapında hibe fonlar, kardeş şehir ve yerel diplomasi uygulamaları ele alındı

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Kardeş Şehirler Toplantısına katıldı.

GENEL

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından online olarak organize edilen KKTC Kardeş Şehirleri toplantısına katıldı.

EKONOMİ

- TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin:- "Burada benim gördüğüm yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla...

MERSİN

Türkiye Belediyeler Birliği(TBB), Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talebi doğrultusunda Yenişehir Belediyesine vakumlu yol süpürme aracı hibe etti.