Olcay kılavuz Haberleri

olcay kılavuz haberleri ve güncel olcay kılavuz gelişmeleri, olcay kılavuz ile ilgili tüm video, olcay kılavuz fotoğrafları ve olcay kılavuz haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EKONOMİ

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’in tarımsal üretim, depolama, ihracat ve maliyetle ilgili sıkıntıları hakkında Tarım ve Orman Bakanı’nın cevaplaması...

GENEL

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, artan kadın cinayetlerine dikkat çekerek katillerin en ağır şekildeki cezalandırılmasını istedi.

GENEL

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, güvenlik korucularının maaş ve özlük haklarında iyileştirme yapılması üzerine TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

GENEL

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sarf ettiği; "İzmir'in ayrı bir bayrağı olsun, ayrı bir...

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, öğrenci affının tekrar yapılması hakkında TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

GENEL

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İŞKUR’un “işçi çalışma sisteminin değiştirilmesi” ve “süresiz yapılması” konuları hakkında TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi...

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İklim değişikliğinin Mersin’deki tarım sektörüne etkisini TBMM gündemine taşıdı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, koronavirüs salgının turizm sektörüne etkisini TBMM gündemine taşıdı.

GENEL

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: “Üreticilerimizin yaşadıkları mağduriyeti giderelim. Çiftçilerimizin çığlıklarına kulak verelim, yüzlerini güldürelim” dedi.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: "Bayram bir olmaktır. Birlik ruhu ile Yüce Allah’a kavuşmaktır" dedi.

GENEL

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz "Muzlar çürümeye terk edilmemelidir" dedi.