Mtso Haberleri

mtso haberleri ve güncel mtso gelişmeleri, mtso ile ilgili tüm video, mtso fotoğrafları ve mtso haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EKONOMİ

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin iş dünyası olarak çevre ve iş sağlığı ve güvenliği konularına önem verdiklerini kaydetti.

GENEL

MTSO, kazandığı Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi Projesi ile kentte iş sağlığı ve güvenliği...

EKONOMİ

MTSO 3 No’lu Hububat ve Bakliyatın İşlenmesi ve Ticareti Meslek Komitesi Meclis Üyeleri, bakliyatta yurtiçi ve yurtdışında yaşanan gelişmelere bağlı...

GENEL

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Taşucu SEKA Limanı’nı 40 yıl süreyle bölge yatırımcılarının işletmesinin önemine dikkat çekti.

GENEL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

GENEL

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği “Market Tedbirleri Hakkındaki Genelge” üzerine açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

MTSO ilgili Meslek Komiteleri bir araya gelerek Pandemi sürecinde discount marketler ve zincir marketler karşısında yaşadıkları sıkıntıları dile getirip çözüm...

GENEL

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, pandemi süreci il birlikte ekonomik ve sosyal anlamda yaşanan sıkıntılarla ilgili bir değerlendirme yaptı.

EKONOMİ

MTSO 12 No’lu Mobilya, Halı ve Ev Eşyası Meslek Komitesi Meclis Üyeleri pandemi sürecinde hafta sonları açık olan zincir marketlerde...

EKONOMİ

Pandemi sonrasında inşaat malzemelerinin ağırlıklı yurtdışına gönderilmesi nedeniyle yurtiçinde ana kalemlerde fiyatların iki katına çıktığı kaydedildi.

EĞİTİM

MTSO 20 No’lu Uluslararası Yük ve Eşya Taşımacılığı Meslek Komitesi Meclis Üyeleri Türk Cumhuriyetlerine gerçekleştirilen taşımalarda karşılaştıkları zorluklardan şikayetçi.

EKONOMİ

Lojistik sektör temsilcileri yurtiçi yük taşımacılığı hizmet alımlarına getirilen KDV tevkifatı uygulamasının sektörde karmaşaya neden olacağı görüşünde.