Mersin akdeniz belediyesi Haberleri

mersin akdeniz belediyesi haberleri ve güncel mersin akdeniz belediyesi gelişmeleri, mersin akdeniz belediyesi ile ilgili tüm video, mersin akdeniz belediyesi fotoğrafları ve mersin akdeniz belediyesi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


KÜLTÜR SANAT

Akdeniz Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek fotoğraf yarışmasının son katılım tarihini uzattı.

GENEL

Akdeniz Belediyesi, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla binlerce gıda kolisi yardımında bulundu.

SPOR

Mersin'de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, basketbol maçında karşılaşmak istediği Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e meydan okumasını yineledi.

GENEL

Akdeniz Belediyesi, “Dünya Su Günü” kapsamında, su kaynaklarının korunması noktasında farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenledi.

GENEL

Başkan Gültak, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında; kadınlara yönelik projelere büyük değer verdiklerini vurguladı.

GENEL

Akdeniz’de Bahçe Mahallesi’ndeki metruk bir yapının çökmesi uzun zamandır konuşulan kentsel dönüşüm gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

EĞİTİM

Akdeniz Belediyesi’nin; üniversiteye hazırlanan lise mezunu ve son sınıf öğrencileri için hayata geçirdiği “Akdeniz Belediyesi Eğitim Akademisi Projesi” kamuoyuna tanıtıldı.

GENEL

Sanayi sitesi esnafını, dükkânlarında tek tek ziyaret eden Başkan Gültak, ardında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.