Maske Haberleri

maske haberleri ve güncel maske gelişmeleri, maske ile ilgili tüm video, maske fotoğrafları ve maske haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EKONOMİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin 13 ilçesindeki 708 arı yetiştiricine petek, arıcı körüğü ve arıcı maskesinden oluşan koliler ulaştırdı.

GENEL

- Polis denetiminde, maske takmadığı belirlenen 15 kişiye de ceza uygulandı

GENEL

- Polis ve zabıta ekiplerinin denetiminde 280 kişiye çeşitli ihlalleri nedeniyle ceza uygulandı

GENEL
GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı alınan yeni tedbirler kapsamında vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

GENEL

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, korona virüsün yeniden artışa geçtiğini ifade ederek, kurallara uyulması gerektiğinin altını çizdi.

GENEL
SAĞLIK

Tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden korona virüs salgını ile mücadele devam ediyor.

SAĞLIK

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçilerini unutmuyor.

GENEL

Akdeniz Belediyesi ile Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliğinde, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi.

EKONOMİ

AKHİB Başkanı Gürkan Tekin, ağustos ayında ihracatın zirvesine yerleşen Türk hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün elde ettiği başarıda Covid-19 salgınından...

GENEL

Tarsus’ta Belediye ekipleri şehrin 3 ayrı noktasında ve semt pazarlarının girişlerine yerleştirilen stantlarda vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımında bulunuyor.