Mama Haberleri

mama haberleri ve güncel mama gelişmeleri, mama ile ilgili tüm video, mama fotoğrafları ve mama haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin Yenişehir Belediyesi, her zaman olduğu gibi tam kapanma sürecinde de sokakta yaşayan canlıların yanında olmaya devam ediyor.

GENEL
GENEL
GENEL
GENEL

Mersin Yenişehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri nedeniyle hafta sonu getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanlarını mamasız bırakmadı.

GENEL

Covid-19 yeni ebeveynlerin alışveriş alışkanlıklarını da değiştirdi. Ebeveynler pandemi döneminde özellikle yeni doğan kategorisindeki çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için dijitale yöneldi....

GENEL
MERSİN

Korona günlerinde sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ‘Bugün de Bizden’ kampanyası büyümeye devam ediyor.

MERSİN

Mamalar, Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel mama kapları ile çeşitli park ve alanlara yerleştirildi.

GENEL

ANTALYA (AA) - Serik ilçesinde hayvansever Fatma Öndeş, gönüllü olarak kendi imkanlarıyla sokak hayvanlarını besliyor.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele...

Muratpaşa Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla yiyecek bulmakta zorluk yaşayan sokak hayvanları için 106 noktaya mama bırakıyor.