Evdekal Haberleri

evdekal haberleri ve güncel evdekal gelişmeleri, evdekal ile ilgili tüm video, evdekal fotoğrafları ve evdekal haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

MERSİN (AA) - Mersin'de, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bir sitede verilen konserde vatandaşlar keyifli anlar...

MERSİN

Koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınmaya devam ederken, bir çağrıda Toroslar Belediyesi'nin minik öğrencilerinden geldi.

MERSİN

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin’in koronavirüs salgınında evde kal çağrısına uyan Mersinlilere teşekkür etti.

MERSİN

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Koronavirüs salgınına karşı en etkili mücadelenin evden verileceğini hatırlatarak, evde kalın çağrısında bulundu.

MERSİN

‘Evde Hayat Var’ projesi kapsamında ünlü rock grubu Kibrit Kutusu konser verdi.

MERSİN

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı en etkili mücadelenin evden verileceğini söyledi.

SAĞLIK

Koronavirüs salgını sebebiyle mutlaka evde kalmamız gerekiyor. Ancak evde hareketsiz kalmamak gerektiğini de unutmamak gerekir.

“Evde kal” çağrısını yineleyen Başkan Uysal: “Ama dışarı çıkmak zorundaysak maske takalım. Sen beni koru, ben seni koruyayım” dedi.

GENEL

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, vatandaşları evde kalmaya davet etti.

MERSİN

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, korona virüs salgınına karşı vatandaşlara ‘Evde kal’ çağrısında bulundu.

SAĞLIK

Özel Mersin Su Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uzman Dr. Ali Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla korona virüs salgınına karşı uyarılarda...

Muratpaşa Belediyesi’nin günlük 2 bin kişiye sıcak yemek sağlayan aşevi, korona virüs salgını dolayısıyla yeniden yapılandırıldı.