Covid19 Haberleri

covid19 haberleri ve güncel covid19 gelişmeleri, covid19 ile ilgili tüm video, covid19 fotoğrafları ve covid19 haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Sağlık personelleri seslerini duyurmak için sosyal medya üzerinden etkinlik başlattı.

GENEL

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 Valiliğe gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelgesi kapsamında, Mersin’de “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile Covid-19 tedbirlerine yönelik...

SAĞLIK

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç son günlerde hakkında çıkan Covid-19’a yakalandığı haberlerine karşı açıklama yaptı.

GENEL

Temmuz ayı toplantısını bugün gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, komisyon üyelerinin seçimini gerçekleştirdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, COVID-19 ile mücadelede geçiş yapılan “Tedbirli Sosyal Hayat” dönemine ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 4 kişiye para cezası verildi.

GENEL

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçede görev yapan Doktor Erdinç Şahin’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

SAĞLIK

Bazı özel hastanelerin, Covid-19 hastalarından fark ücreti veya test, yoğun bakım ve sonrası hizmetler için fahiş ücretler talep ettikleri iddiaları...

GENEL

Koronavirüs aşısı ile ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. 

GENEL

Covid-19 pandemisinde, ilk günden bugüne 'Hep Birlikte' mottosuyla hareket eden Penti, kadın sağlık çalışanlarına anlamlı bir destek sunuyor.

MERSİN

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçede bulunan pazar yerlerine denetim gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Ev izolasyonu, hastalık endişesi, aşırı tedbir, güvensizlik, stres, kaygı… Küresel salgın koronavirüsün (Covid-19) fobisi de kendisi gibi hızla yayılıyor.