Corona virüs Haberleri

corona virüs haberleri ve güncel corona virüs gelişmeleri, corona virüs ile ilgili tüm video, corona virüs fotoğrafları ve corona virüs haberleri klashaber.com.tr sitemizde


SAĞLIK

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Akıncı, Koronavirisü ile ilgili şu ana kadar anneden karnındaki bebeğe geçmiş bir vakanın görülmediğine...

MERSİN

Yenişehir Belediyesi, Koronavirüs (Covıd-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınını önlemeye yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 5’incisi planladığı Kaleiçi Old Town Festivali’nin yapılıp yapılmayacağı ilerleyen süreçte değerlendirilecek.

MERSİN

Erdemli Belediyesi, Corona Virüs ile mücadele kapsamında, hijyen malzemelerinin satışında oluşabilecek haksız fiyat artışlarına yönelik denetim yapıyor.

SAĞLIK

Mersin Büyükşehir Belediyesi uzmanları, çok sayıda kişinin ölümüne neden olan Corona virüsünden korunmak için alınabilecek önlemleri anlattı.

SAĞLIK

Erdemli Belediyesi’nde görevli Doktor Ahmet Efe tarafından ‘Corona’ virüsü farkındalık semineri düzenlendi.