Belediye başkanı abdullah özyiğit Haberleri

belediye başkanı abdullah özyiğit haberleri ve güncel belediye başkanı abdullah özyiğit gelişmeleri, belediye başkanı abdullah özyiğit ile ilgili tüm video, belediye başkanı abdullah özyiğit fotoğrafları ve belediye başkanı abdullah özyiğit haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EĞİTİM

Mersin Yenişehir Belediyesi, 6-10 yaş arası çocuklara yönelik robotik kodlama eğitimlerine başladı.

KÜLTÜR SANAT

Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersinli ressam Ahmet Yeşil’in eserlerinin yer aldığı ‘Yer, Zaman ve Mekan’ adlı sergiyle yüzlerce sanatseveri ağırladı.

EĞİTİM

Mersin Yenişehir Belediyesi, kardeş belediyesi olan Almanya’nın Neustadt Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürüteceği  "Yeni Yenişehir Gençlere istihdam için Avrupa'da Eğitim...

GENEL

Başkan Özyiğit, “Halk sağlığı için canlarını feda sağlık çalışanlarını korumak da bizim sorumluluğumuzdur” dedi.

GENEL

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında şair ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ı Mersinlilerle buluşturdu.

GENEL

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklar için hazırladıkları yenileme projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

GENEL

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesindeki semt pazarını ziyaret ederek, korona virüs denetiminde bulundu ve alınan önlemleri yerinde inceledi.