Belediye başkanı Haberleri

belediye başkanı haberleri ve güncel belediye başkanı gelişmeleri, belediye başkanı ile ilgili tüm video, belediye başkanı fotoğrafları ve belediye başkanı haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Mersin’de de pandemi kurallarına uygun bir şekilde kutlandı.

GENEL

Vatanımız için canları feda eden şehitlerimizin aileleri yalnız kalmasın dediler, bayram öncesi harekete geçtiler.

GENEL

Erdemli Belediyesi, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakımına kadar her alanda çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

GENEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin için vizyon projesi olarak değerlendirdiği ve Ön Yeterlilik İhalesi 9 Ekim’de yapılan Mersin Metrosu...

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Gençlik Kollarının gerçekleştirdiği kahvaltıya katıldı.

SPOR

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen U-14 Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu yaptı.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ekonomi Platformu’nun üyesi olan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle buluştu.

MERSİN

Yenişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Kart projesinin lansmanında kullanılan örnek kartta ki detay gözlerden kaçmadı.

HATAY

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Kumlu Mezarlık, Muharrem ve Kaletepe Mahallesi bağlantı yolunun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

MERSİN

Koronavirüs salgını nedeniyle sekteye uğrayan düğünler, 1 Temmuz itibari ile başlıyor.

SPOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, PTT 1. Lig'in 30. Haftasında gerçekleşen Hatayspor-Balıkesirspor karşılaşması sonrasında duygularını paylaştı.

GENEL