Ayhan barut Haberleri

ayhan barut haberleri ve güncel ayhan barut gelişmeleri, ayhan barut ile ilgili tüm video, ayhan barut fotoğrafları ve ayhan barut haberleri klashaber.com.tr sitemizde


CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana'nın Yumurtalık ilçesi Sugözü Kumsalı'na yapımı süren Hunutlu Termik Santrali'ne karşı çevre mücadelesinin yanında.

GENEL

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'de hasat yaklaşırken sıfır gümrükle buğday ithalatına sert tepki gösterdi.

GENEL

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 1 hafta sonra hasadı yapılacak karpuz tarlasında üreticilerle buluşup sorunlarını dinledi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, kamu sağlığı için özveriyle çalışan veteriner hekimlerin de Sağlıkta Şiddet Yasası'na dahil edilmesini istedi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, kamuda sağlık işçilerinin Toplu İş Sözleşmesi ve ek ödeme sorunlarına çare bulunmasını istedi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle zor günler geçiren minibüsçü esnafının sorunlarını dinledi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, tarım ve hayvancılık olmadan gelecekten söz edilemeyeceğini belirtti.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, salgınla mücadelede tarımsal üretim, esnaf ve yurttaşlar için açıklanan destek paketlerinin çok yetersiz olduğunu söyledi.

GENEL

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 21 ilde mazot-gübre desteğinin hala ödenmemesini sert sözlerle eleştirdi.

GENEL

Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nda alınan kararlar arasında tarım sektörü ve üreticilerle ilgili düzenleme olmamasına tepki geldi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, gıdada olduğu gibi tarım ilaçları ile gübrelerde de sahtecilik ve hile yapıldığına dikkat çekti.