Ayhan kızıltan Haberleri

ayhan kızıltan haberleri ve güncel ayhan kızıltan gelişmeleri, ayhan kızıltan ile ilgili tüm video, ayhan kızıltan fotoğrafları ve ayhan kızıltan haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EKONOMİ

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin iş dünyası olarak çevre ve iş sağlığı ve güvenliği konularına önem verdiklerini kaydetti.

GENEL

MTSO, kazandığı Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi Projesi ile kentte iş sağlığı ve güvenliği...

GENEL

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Taşucu SEKA Limanı’nı 40 yıl süreyle bölge yatırımcılarının işletmesinin önemine dikkat çekti.

GENEL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

GENEL

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği “Market Tedbirleri Hakkındaki Genelge” üzerine açıklamalarda bulundu.

GENEL

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, pandemi süreci il birlikte ekonomik ve sosyal anlamda yaşanan sıkıntılarla ilgili bir değerlendirme yaptı.

GENEL

Çukurova Bölgesel Havalimanı üstyapı inşaatını üstlenen Kozuva Şirketler Grubu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva...

GENEL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin’in ekonomik gelişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin’in yeni bir limana ihtiyacı olduğunu söyledi.

EKONOMİ

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 32 No’lu Metal Sanayi Meslek Komitesi Meclis Üyeleri pandemi sürecinin sektöre etkilerini değerlendirdi.

EKONOMİ

Perakende sektörü pandemi ile birlikte kendisini daha çok hissettirmeye başlayan sektörel dönüşüm ve değişim sonucu yaşanan sorunları aşmak için güç...

GENEL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin’in hak ettiği yatırımları alması gerektiğini söyledi.