Asat Haberleri

asat haberleri ve güncel asat gelişmeleri, asat ile ilgili tüm video, asat fotoğrafları ve asat haberleri klashaber.com.tr sitemizde


Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da yağmur sularının boşa gitmesini önledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Finike’de içme suyu boru hattında meydana gelen arızaya müdahale etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde arttırdığı sosyal yardım desteklerine bir yenisini daha ekledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, salgın döneminde içme suyu şebekelerinde meydana gelen arızalara 7/24 esasıyla müdahale ediyor.

Antalya’da Muratpaşa İlçesi Tekelioğlu Caddesi, 20 Nisan Pazartesi gününden itibaren 10 gün süre ile trafiğe kapalı olacak.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın yağmur suyu alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Kemer’de arıtma deşarj borusunda oluşan arızaya müdahale etti.

ASAT Genel Müdürlüğü tarafından kurulan ve kısa süre önce işletmeye alınan Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde olası kamu zararlarının önüne geçiliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kent genelinde altyapı ile ilgili yaşanan her türlü soruna en kısa sürede müdahale ediyor.

ASAT Genel Müdürlüğü Alanya ASAT ekipleri, ilçenin 102 mahallesinin 230 içme suyu deposunda genel temizlik, bakım ve onarım çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle toplum sağlığını ön planda tutarak ek önlemler almaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Serik Atık Su Arıtma Tesisi boru bağlantılarını hızla tamamlıyor.