Aşevi Haberleri

aşevi haberleri ve güncel aşevi gelişmeleri, aşevi ile ilgili tüm video, aşevi fotoğrafları ve aşevi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin Ramazan Ayı’nda başlattığı ücretsiz iftar yemeği dağıtımları günlük 5 binden 7 bin 500 seviyelerine...

GENEL
MERSİN

Mezitli Belediyesi Gönüllü Serası emekçisi Selman Kalender, ürettiği meyve ve sebzeleri ihtiyaç sahiplerine yemek yapılması amacıyla Aşevine ulaştırmaya devam ediyor.

GENEL

MERSİN (AA) - Mersin'in Silifke ilçesinde Türk Kızılayı tarafından her gün 2 bin kişiye yemek dağıtılıyor.Türk Kızılayı Şube Başkanı Barbaros...

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Aşhanesi, sağlıkta da salgında da yurttaşlara aralıksız yemek ve gıda malzemesi ulaştırıyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ihtiyaç sahipleri için aşevine ayni ve nakdi bağış yapmalarının önünde yasal bir engel bulunmadığını söyledi.

MERSİN

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yardımseverlerin aşevine ayni ve nakdi bağış yapmalarının önünde yasal bir engel olmadığını söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, korona virüsle mücadele kapsamında yeniden yapılanan belediyenin aşevinde incelemelerde bulundu.