Edirne’den Kars’a, Mersin’den Sinop’a kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerin gündemlerinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Uysal, tarımsal üretimdeki bereketin ihtiyaç sahipleriyle buluşturulması gerektiğini ifade etti.
Konuşmasında Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Milli Savunma, Aile ve Sosyal Hizmetler ile Sağlık Bakanlıklarına çağrıda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, üretilen yaş sebze ve meyvenin okullarda, öğrenci yurtlarında, kışlalarda, yaşam merkezlerinde ve hastanelerde vatandaşlarla paylaşılabileceğini dile getirdi.
MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, TBMM’deki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün gündemimizde Edirne’den Kars’a, Mersin’den Sinop’a kadar ülkemizin dört bir yanındaki çiftçilerimiz var. Çok şükür yaş sebze ve meyvede bereketli bir dönem yaşıyoruz. Bu bereketi paylaşıma dönüştürmek için bir seferberlik başlatmalıyız.Millî Eğitim Bakanlığımız okullarda, Gençlik ve Spor Bakanlığımız yurtlarda, Millî Savunma Bakanlığımız kışlalarda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız yaşam merkezlerinde ve Sağlık Bakanlığımız hastanelerde bereketimizi insanlarımızla paylaşabilir. Çiftçilerimizin hep yanındayız.”