SERDAR SOYDAN: “RAMAZAN BARIŞTIR, PAYLAŞMAKTIR, ANLAMAKTIR” SERDAR SOYDAN: “RAMAZAN BARIŞTIR, PAYLAŞMAKTIR, ANLAMAKTIR”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, toplum sağlığını tehdit eden korona virüse karşı aldıkları tedbirler kapsamında yolları özel ilaçlarla yıkayarak, dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı.

Sabahın ilk ışıkları ile beraber Silifke’de dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının yeniden başladığını söyleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok çalışmaların aralıksız süreceğini bildirdi. Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Korona virüs tedbirlerini en üst seviyede tutan belediye ekiplerimiz bir yandan halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütürken, bir yandan da mahalle, sokak ve caddelerde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, şehrimizin işlek caddeleri ile minibüs ve otobüs duraklarını ilaçlı suyla yıkayarak dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın Korona virüsten etkilenmemesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Halkımızın sağlığı için gece gündüz aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, ayrıca vatandaşları da korona virüs salgınına karşı uyararak İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tam kapanma süreci yaşadığımız şu günlerde zorda kalmadıkça sokağa çıkmamalarını da önerdi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE