ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

MERSİN - Akdeniz Belediye Başkanı  M. Mustafa Gültak'ın eşi  Behiye Gültak  vatan savunmasında şehadet makamına erişen şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. 

Sayın Gültak'ın eşi Behiye Gültak Hanımefendi liderliğinde  Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün iş birliği ile başlatılan  şehit aileleri ile Kurbanını Paylaş Projesi kapsamında kurban eti dağıtımı gerçekleşti. 

Behiye Gültak Hanımefendi, hayırsever insanların yapmış olduğu kurban kesimlerinin şehit ailelerine ulaşmasında köprü vazifesi gördü. Behiye Gültak ve Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dağıtılan etler 55 şehit hanesine ulaştı. 

Akdeniz Belediyesinin bir diğer hizmeti de Kadın ve Aile Hizmetleri birimine ait manevi rehber tarafından tek tek 55 şehit ailesi ile  görüşülerek manevi destek ve psikolojik destek alabiliyorlar.

Millet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu kaydeden Behiye Gültak, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve gazileri  ise minnetle andığını ifade etti.