Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 ve 25’inci dönem Mersin Milletvekili ve Özel Mersin Su Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uzman Dr. Ali Öz, 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında; baharın müjdecisi olan Nevruz’un, Türk Milleti’nin tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Dr. Öz, asırlardır süren gelenekleriyle Anadolu’nun her tarafında coşkuyla kutlandığını söyledi.

Bilinen tarihi 18 asırdan fazla olan Nevruz’un doğanın canlanışı anlamına geldiğini ifade eden Dr. Ali Öz, Türklerin Ergenekon’dan çıkışını temsil ettiğini vurgulayarak: “Nevruz, Türklerin Ergenekon’dan çıkışını simgeleyen, gelenek ve göreneklerimizde hep var olan bir bayram. Doğanın uyanışı, baharın müjdeleyicisi. Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini de simgeleyen Nevruz bereket demek, umut demek. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edecektir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in ışığında bu özel bayramlarımızı gelecek nesillere taşıyacağız” dedi.

DOĞRULAMA PLATFORMU TEYİT, “YEŞİL İDDİALARI” İNCELİYOR DOĞRULAMA PLATFORMU TEYİT, “YEŞİL İDDİALARI” İNCELİYOR

“Miraç Kandilinizi Tebrik Ederim”

Bu yıl 21 Mart’ın daha özel bir güne denk geldiğini de sözlerine ekleyen Dr. Ali Öz, Türk-İslam Alemi’nin Miraç Kandilini de kutladı.

Miraç Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) Allah’ın huzuruna çıkması olduğunu belirten Dr. Ali Öz: “Bu gece idrak edeceğimiz Mübarek Miraç Kandilinin tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik, bereket ve sağlık getirmesini dilerim. Bu gece hürmetine Cenab-ı Allah’tan özellikle korona ile mücadele eden insanlığın sağlığa kavuşmasını diliyorum” dedi.