Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, miraç kandili nedeniyle yayınladığı mesajında tüm Silifkelilerin kandilini kutladığını açıkladı.

ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

“Bu mübarek gecenin insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmasının bir habercisi olmasını diliyorum” diyen MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yayınladığı mesajında, “"Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(sav)'in, alemlerin Rabbi olan Allah(cc)'ın huzuruna çıktığı gece, milletimizce Miraç Kandili olarak idrak edilmektedir. Bu ulvi gece, insanlığın yükselişinin de gerçekleştiği değerli bir andır. Çünkü, Peygamberimiz büyük bir ihsanla yeryüzüne dönmüştür. Müslüman'a 5 vakit namazın farz olduğu bu gece, eşrefi mahlukat olan insanın bir secde ile Yaradanına ulaşma ayrıcalığını yakaladığı zamandır. Kavuşmanın da timsali olan bu gecede, bizler de başta hasta ve yaşlılar olmak üzere, bizim için vatan savunmasında gözünü kırpmadan vazifesini yerine getiren güvenlik güçlerimizin mensupları ile yakında ya da uzaktaki tanıdıklarımıza telefonla da olsa ulaşalım. Böylelikle, millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim. Böyle değerli bir an, inşallah insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılarından kurtulup güzel günlere ulaşmasına vesile olsun. Bu gecenin birbirimizin hayrına dua edip ibadetle huzur bulduğumuz bir gece  olmasını umuyorum. Kandilinizi kutluyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE