Uzun yıllar hizmete hasret kalan vatandaşları belediye hizmeti ile buluşturma hedefiyle kırsal mahalleleri asfaltla buluşturan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok Ovacık mahallesinde  asfalt çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde incelemek, mahalle sakinleri ve muhtarların öneri ve isteklerini dinlemek amacıyla Ovacık mahallesine giden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada mahalle muhtarı Erol Kaya ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Muhtar Kaya yaptığı konuşmada, “Başkanım, mahalle halkımız adına sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır asfaltlama çalışması bekleyen mahallemizde nihayet bir çalışma başlatılmıştır. Yürüttüğünüz asfaltlama çalışmalarını halkımız bugüne kadar dört gözle bekledi. Başkanım, Allah sizlerden razı olsun bizim yıllarca özlemini çektiğimiz belediye hizmetlerimizi bizlere ulaştırdınız. Çok memnunuz” diyerek sevincini paylaştı.

Belediye olarak ilçeye bağlı 88 mahalleye eşit şekilde hizmetler götürmeye devam edeceklerini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Ovacık Mahallesi Muhtarımız Erol Kaya’nın belediyemize yaptığı talepler doğrultusunda ara sokaklarda acil asfaltlama bekleyen yollarda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisimiz sayesinde mahallelerimizde acil asfaltlama çalışması bekleyen yollarda çalışmalar yürüteceğiz. Asfaltlama ekiplerimiz şu anda Ovacık mahallemizin ara sokaklarında asfaltlama çalışmalarına devam etmektedir. Plan ve programlarımız dahilinde diğer mahallelerimizin de asfaltlama ile ilgili taleplerini değerlendireceğiz. Hizmetlerimiz halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ovacık Mahallesinde belediye tarafından devam eden asfaltlama çalışmalarını incelemek üzere Başkanvekili Sadık Altunok’a Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Genel Koordinatör Serkan Kirişçioğlu, Garaj Amiri Ali Aktan ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Şaban Kaya eşlik etti.

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE