MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde; “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden sonra Mersin, Adana, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde HDP/PKK ittifakı ve işbirliği ile belediyeleri kazanan CHP; yoldaşı olan cinayet şebekesi ve katil sürüsü HDP/PKK’ya diyet borcunu ödemeye ve ihanetin hakkını vermeye devam etmektedir.

Gazi Atatürk’ün emanetlerine ihanet eden, cumhuriyetimizin değerleri ile helalleşme adı altında hesaplaşmaya girişen, PKK başta olmak üzere Türkiye düşmanlarının karargâhına dönüşen ve milli güvenlik sorunu haline gelen CHP; belediye kadrolarını PKK’lılara peşkeş çekmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine Sosyal Hizmet Uzmanı diye işe aldıkları, terör örgütü PKK’nın kamplarında elinde askerimizin, polisimizin ve nice şehidimizin kanı olan silahıyla boy boy fotoğrafları olan bölücü alçak terörist Şafak Duran bugün gözaltına alınmıştır.

Türk kültür ve medeniyetinin ve cihan imparatorluğumuzun altı asır başkentliğini yapan, zihnimizde ve yüreğimizde nice izler bırakan, milli hislerimizin ve manevi duygularımızın tecelligahı İstanbul’umuzun böylesine bir ihanete şahitlik etmesi vicdanlarımızı yaralamıştır.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde de benzeri bir ihanet yaşanmış; terör örgütlerine üye olup eylemlerine katılan, terörist paçavralarını sosyal medya hesaplarında paylaşan, terörün propagandasını yapan hainler CHP’nin himayelerinde belediye kadrolarında kendilerine yer bulmuştur.

JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde olduğu gibi Mersin Büyükşehir Belediyesi kadroları da PKK’lı, Fetöcü ve diğer marjinal sol terör örgütlerine peşkeş çekilmiş, Türk milletinin emeği ve alın teri olan kamu kaynakları teröre, teröriste ve terörist ailelerine adeta hibe edilmiştir.

CHP’li belediyelerin ihanetleri cezasız kalmamalıdır. Bölücülüğe kalkan olanlar, terör örgütleriyle iş tutanlar, teröristlere finansman olanlar, Türkiye düşmanlarıyla saf tutup Türk vatanına ve Türk milletine kastedenler bu yaptıklarını hukuk önünde en ağır şekilde ödemelidir.

İnanıyorum ki Büyük Önderimiz Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletine göz diken her türlü terör örgütü ile kapalı kapılar ardında iş tutan CHP yönetimine en büyük dersi 2023’te Atatürk’ün emanetleri ve ülkülerine sahip çıkan Türk Milleti verecektir.”