MHP Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantının ev sahipliğini yapan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan Adım Adım, İl İl, İlçe İlçe 2023 anlatma ve aydınlatma programımıza hepiniz hoş geldiniz, hepinizi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.  Bugün bizler burada ülkede kaos çıkararak bizleri bölmeye çalışanlara inat, manevi değerlerimizi ayaklar altına almaya kalkanlara inat, bayrağımıza, milli değerlerimize saldıranlara inat, bu salonda tek yüreğiz, tek bileğiz, adı bir lisanı bir, milleti bir inancı bir dünü ve bugünü bir olanlarız. Biz Türkiye’yiz, biz Büyük Türk milletiyiz. Bizlerde bu bilinç ve inançla saflarımızı sık ve sağlam tutuyoruz. İnanan yürekler ve çelik bileklerimiz cumhur ittifakının etrafında toplanmaktadır. Cumhur ittifakımız tüm engelleri, şer oyunlarını ve bütün senaryoları bozacaktır. 2017 yılında Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle geldiğim bu görevimde teşkilat üyelerimizle birlikte gece-gündüz mücadele ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde cumhur ittifakı olarak tüm gönülleri feth edeceğiz inşallah. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” diyerek 2019 yerel seçimlerinde Silifke’de yakaladıkları başarıda görev alan cumhur ittifakı ekibini de unutmayarak onlara sahnede teşekkür etti.

GEZERAVCI UZAYA GÖTÜRDÜĞÜ NESNELERİ AÇIKLADI GEZERAVCI UZAYA GÖTÜRDÜĞÜ NESNELERİ AÇIKLADI

“İlçemiz Silifke’ye ve halkımıza hizmetlerimizi partimiz MHP aracılığı ile ulaştırmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza ve ilçemize gece gündüz hizmet etmeye devam ediyoruz. Ekibimle ve teşkilatlarımızla birlikte Silifke’mizi daha da ileriye taşımaya kararlıyız. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde Silifke’de güçlü bir teşkilata sahibiz. Parti teşkilatımız MHP başta olmak üzere, AK Parti teşkilatımız, Ülkü Ocaklarımız, KAÇEP üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz ile Silifke’mize gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde ‘Üretken Belediyecilik’ ilkemize bağlı kalarak güzel şehrimize ve insanlarımıza hayal dahi edilemeyen büyük projeler kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz.  Cumhur İttifakımız ve hemşehrilerimizin de büyük destekleri ile  çok daha güçlüyüz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  liderliğinde devam eden cumhur ittifakımızı biz de buradan ilçemiz Silifke’den yarınlara taşıyacağımızı bir kez daha yineliyorum. Bunu da sizlerle birlikte yeniden başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan, Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek’te yaptıkları konuşmalarda,  ülkeyi karıştırmak isteyenlerin zihniyetlerin kesinlikle amaçlarına  ulaşamayacaklarını bildirerek, Büyük Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceği ve altından kalkamayacağı hiçbir zorluğun bulunmadığına dikkat çektiler. Bu ülkede bir kriz varsa bunun çözümünün de  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile mümkün olabileceğinin altını çizdiler. Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının başta olduğu tüm sorunların kısa sürede çözüleceğini de bildiren konuşmacılar, karamsarlığa ve umutsuzluğa hiç gerek olmadığını belirttiler. Cumhur ittifakı olarak tüm sorunların çözüme kavuşacağına inandıklarını bildiren konuşmacılar biz yeter ki birlik ve beraberliğimize devam edelim, 2023 Türkiye’sinde zafer cumhur ittifakının olacaktır diyerek konuşmalarını sürdürdüler. Tüm küskün ve kırgın olan partilileri de kucaklamaya hazır olduklarını açıklayan MHP’li konuşmacılar, Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhurbaşkanımıza ve partimiz MHP’ye  sahip çıkma vaktidir. Biz tüm küskünleri ve kırgınları partimiz MHP çatısı altında kucaklamaya hazırız mesajı da verdiler. Zor bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız ama yine de şükretmemiz gereken değerlerimizin başında özgürlüğümüz, bağımsızlığımız, devletimizin var olması, ezanımızın susmaması ve bayrağımızın inmemesine şükretmemiz gerekiyor. Zorlanıyoruz ve sıkıntı çekiyoruz ama Allah’ın izniyle bu günler de geçecek. İnancımızı, birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz diyerek te bu ülkede suni gündem algı yaratanlara da inanılmaması gerektiğini hatırlattılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” konulu toplantıya MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan, Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, KAÇEP İl Başkanı Fadime Şen,  Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Mersin eski Milletvekilleri Mehmet Şandır ve Kadir Ural, Silifke Belediye eski Başkanı Mücahit Aktan, Silifke KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek, AK Parti kadın Kolları Başkanı Emine Can, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE