Türk Milleti’nin töresinde var olan dayanışma duygusunu devam ettirebilmek amacıyla her yıl Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan ailelere erzak yardımında bulunan MHP Mezitli İlçe Başkanlığı, bu yıl da yardımseverlere çağrıda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan kampanyaya maddi durumu el veren herkesin desteklerini beklediklerini vurgulayan MHP Mezitli İlçe Başkanı Kamil Durmuşoğlu: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan ailelerimize erzak yardımında bulunmak amacıyla Genel Başkanımız, Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla Kardeşlik ve Dayanışma Kampanyamızı başlattık. 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı boyumca devam edecek olan kampanyamıza maddi durumu iyi olan tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR

“Ramazan Paylaşınca Güzel” sloganıyla başlatılan kampanyada alan elin veren eli görmediği bir anlayışın hakim olacağının altını çizen Durmuşoğlu, kampanyaya katılmak isteyenlerin 0507 505 75 90 numaralı telefondan kendilerine 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ulaşabileceklerini söyledi.