UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Ocak ayı olağan meclis toplantısında konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, meclis toplantılarında uyumlu bir çalışma sergileyen tüm belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini açıkladı.

Silifke Belediye Meclisi 2021 yılının ilk olağan genel kurul toplantısını Sadık Altunok başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı olağan toplantı gündeminde yer alan maddeler görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. İmar Komisyonu, Emlak istimlak,  İnsan Kaynakları ve Fen İşleri Müdürlüğünden gelen raporlar okunarak oylamaya sunuldu. Yapılan oylamalarda gündeme gelen maddeler oy birliği ile kabul gördü. 2021 yılı içerisinde görev yapacak olan meclis denetim komisyonu üyeliklerine ise gizli oyla seçim yapıldı. Yapılan oylamada Mustafa Beceren, İbrahim Akça, Feti Çetin, Kadir Senir ve Nail Özkan meclis denetim komisyonu üyeliklerine seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana siz değerli meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Hizmetlerin en iyisine layık olan değerli hemşehrilerimiz ve Silifke’miz için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalar yürüterek şehrimize ve halkımıza hizmet ediyoruz.  Bu kararların herkesin ortak fikri ve düşüncesiyle birlikte oy birliği ile alınması bizler için çok önemli. Ayrıca meclis üyelerimizin oluşturduğu komisyon üyeliklerinde de birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız planlama ve çalışmalarla çok önemli kararlar almaktayız.  Tüm meclis üyelerimize ve komisyon üyelerimize emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. İlçemiz Silifke ve hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetin en iyisini alması için var gücümüzle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Meclis toplantılarımızda aldığımız kararların ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2021 yılının hemşehrilerimize siz değerli meclis üyelerimize, belediye çalışanlarımıza ve ailelerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” diyerek oturumu kapattığını açıkladı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE