MERSİN - Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, korona virüs sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı Toroslar Belediyesi Vefa Destek Grubunda görev alan Toroslar Belediyesi personeline teşekkür belgesi takdim etti.

KAYMAKAM ŞAHİN'DEN BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü andan itibaren ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başlayan ve 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların istek ve taleplerini de yerine getiren Toroslar Belediyesi Vefa Grubuna teşekkür eden Kaymakam Şahin, Başkan Atsız Afşın Yılmaz’a da teşekkür plaketi sundu.

UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Şahin, daha sonra koordinasyonda görev alan belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personele de başarı belgelerini verdi.

ŞAHİN; "BU ZORLU SÜREÇTEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMAYI BAŞARDIK"

Belediye personeline hitap ederek bir konuşma yapan Kaymakam Şahin; "Bu sürecin devam etmesinde, yürütülmesinde sizlerin çok büyük katkısı var. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizi başarılı kıldınız, ilçemiz covid-19 ile mücadelede örnek ilçelerden birisi oldu. Başta belediye başkanımız olmak üzere belediye başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: "PANDEMİ SÜRECİNİN KAHRAMANLARIYLA GURUR DUYUYORUM"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin'e nazik düşüncesi için teşekkür ederek; "Sayın Kaymakamımızın bu takdiri bizi daha da motive etti ve güçlendirdi. Mutlu olduk, gurur duyduk. Biz büyük bir aileyiz ve hep beraber daha güzel işler yapacağız inşallah" dedi.