SOYDAN: ”KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ” SOYDAN: ”KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ”

Silifke’ye bağlı Işıklı mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahalleye giden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Işıklı Mahallesi Muhtarı Zafer Can ve mahalle halkı tarafından karşılanan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, mahallede devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Garaj Amiri Ali Aktan’dan bilgiler de alan Başkanvekili Altunok, çalışmaların hızlandırılması konusunda da talimatlarda bulundu.

Işıklı Mahallesi Muhtarı Zafer Can yaptığı konuşmada, “Başkanım, mahallemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere ve ekibinize mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum. Zamanla yıpranan ve kış aylarında aşırı yağışlardan dolayı zarar gören yollarımızda başlattığınız sıcak asflat çalışmaları bizleri son derece memnun etmiştir. Verdiğiniz hizmetler sayesinde mahalle halkımız yazın tozdan kışında çamurlu yollardan geçmekten kurtulacak. Belediye hizmetlerini bizimle yani Işıklı mahallesi halkımızla buluşturan ekibinize ve sizlere teşekkür ediyorum. Bizde asfalt sevincimizi siz ve ekibinizle paylaşmak için kurban keserek çalışmalara başlamak istedik. Asfalt sevincimizi mahalle halkımız ve sizlerle kurban keserek kutlamak istedik. Emeğinize sağlık” diyerek Başkanvekili Altunok ve ekibine teşekkür ettiğini yineledi.

İmkanları ölçüsünde 88 mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını hatırlatan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Işıklı mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyek, hizmetlerin mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkanvekili Altunok daha sonra mahalle halkı ve muhtar Zafer Can tarafından asfaltlama ekiplerine ikram edilen öğle yemeğine de katılarak işçilerle ve mahalle halkı ile birlikte yemek yedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE