HÜDAPAR Silifke İlçe Başkanı Soner Kıbrız ve partililer tarafından karşılanan heyet ilk olarak Silifke İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner’i ziyaret etti.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Kaymakam Aslaner’den ilçe genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alarak görüş alışverişinde bulunan HÜDAPAR Mersin İl Başkan Vekili Tahir Uysal, Aslaner’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek kendisine teşekkür etti.
Ardından Silifke İlçe Müftüsü Mustafa Atilla’yı ziyaret eden Uysal ve beraberindeki heyet, Ramazan ayı öncesinde camilerde yapılan çalışmalar ve ilçedeki sosyal faaliyetlerle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

İl Başkan Vekili Uysal, sorumluluk sahiplerinin toplumdaki manevi boşluğu doldurmak için zaman kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğini vurgulayarak bu sorumluluk sahiplerinin başta yöneticiler ve âlimler olduğunu belirtti. Bu anlamda yapılacak bütün çalışmalarda parti olarak kendilerinden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade eden Uysal, Müftü Atilla’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

“BU ZİYARETLER HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞMA ADINA EN GÜZEL FIRSAT”

Silifke’de esnafı da ziyaret eden Uysal ve partililer, sorunları ve talepleri dinlediler. Silifke ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan HÜDAPAR Mersin İl Başkan Vekili Tahir Uysal: “Mersin ve İlçelerimiz için çalışmalarımız aralıksız ve hız kesmeden devam ederken her daim sahadayız ve her daim vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bugün Silifke de vatandaşlarımız ile buluştuk, hasbihal ettik, onlara dokunarak sorunlarının çözümü için her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Bu ziyaretleri hemşerilerimiz ile buluşmak adına en güzel fırsatlar olarak değerlendiriyoruz. Bu ziyaretler sayesinde onların sıkıntılarına, sorunlarına anlık çözümler üretebilme şansı yakalıyoruz. Biz bu ziyaretleri sadece seçim dönemlerinde değil her zaman gerçekleştiriyoruz. Çünkü bu buluşmalar vatandaşlarımızla kaynaşmamıza en güzel vesilelerden biridir” diye konuştu.