MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahir Uysal ve İl Gençlik Kolları Başkanı Habib Armağan'ın katıldığı etkinlik çay ve ilahiler eşliğinde güzel bir atmosferde gerçekleştirildi.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Habib Armağan; “Gençlerle iletişim, diyaloğun önemi, ilkelerimiz, amaçlarımız ve genç nesillerin durumu gibi konular hakkında gençlerle fikir teatisinde bulunduk” dedi.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNDE GENÇLİĞİN SORUMLULUĞU OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

Armağan sözlerini şöyle sürdürdü: “HÜDA PAR gençliği fedakârlık ve azmiyle örnek bir neslin temelini attı. “HÜDA PAR gençliği olarak adaletten yoksun gidişata dur demek için mücadele etmeliyiz. Geleceği şekillendirme ve mevcut durumu adalet üzerine tesis etmek için çalışmalarımızı hız kesmeden yürütmeye devam edeceğiz. Gençliğin korunması, topluma ve insanlığa faydalı birey olarak yetişmelerinin sağlanması, ahlaklı, bilgili ve sağlıklı yetişmeleri öncelikli hedeflerimizdendir. HÜDA PAR’ın siyaseti toplumun her kesimine ulaşacak ve etkili olacaktır. Bunun için de hep beraber üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle hareket etmeliyiz. Çünkü 21’inci yüzyılda yaşadığımız bu coğrafyada, halkımızın siyasi bilinçten uzaklaştırılması için yoğun bir çaba sarf edilmektedir.Dolayısıyla bize düşen büyük bir görev var, sorumluluk var.”