Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin En Küçük Silifkeli’ projesi kapsamında Özel Olbamed ve Silifke Devlet Hastanesine giden Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti. Ziyarette her anne ve babaya Silifke’li Yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun ‘Geliştiren Anne ve Baba’ adlı kitabının yanı sıra çeşitli hediyeler de verdi.

“Hoş Geldin en küçük Silifkeli” projesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Bebekler; dünyaya gözlerini ilk açtığı andan itibaren tüm yaşamımızı değiştirir ve içimizi tarifi imkansız bir sevinçle doldurur. Aileler ise bu mutluluğu tüm sevdikleriyle paylaşmak İster. Biz de belediye olarak ilçemizde bebek sahibi olan aileleri bu özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmıyoruz. Bir bebek mutluluğunu gülümseyerek anlatır. Biz de yeni doğan yavrularımızı ziyaretlerimizle güldürmek ve ailelerini de mutlu etmek istiyoruz. İnşallah, sağlıklı ve huzurlu bir ömürleri olur” diye konuştu.

Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Güngör’de konuşmasında,  hastanede yatan yeni doğan bebekleri ziyaret ederek ve ailelerin de sevincini paylaşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiğini açıkladı.

KIZILAY'IN GAZZE GEMİSİ MISIR'A ULAŞTI KIZILAY'IN GAZZE GEMİSİ MISIR'A ULAŞTI

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE