Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Yaşam Gönüllüleri ile birlikte akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan ihtiyaç sahibi üç engelli vatandaşa tekerlekli sandalyelerini ulaştırdı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, akülü tekerlekli sandalyeleri engelli bireylere bizzat teslim etti.

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Yaşam Gönülleri, ihtiyaç sahibi üç engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal yaşamda daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların taleplerini de gönüllülerle birlikte yerine getiriyor.  

KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK

Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Birimine akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan ihtiyaç sahibi üç vatandaşa sandalyeleri evlerinde teslim edildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Yenişehir Yaşam Gönüllüleri, Güvenevler Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Batıkent Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli bireylere tekerlekli sandalyelerini ulaştırdı.  

Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi olarak daima engelli bireylerin yanında olacaklarını söyledi.