Türkiye Kamu Sen Mersin İl Temsilciliği, sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

İl Temsilcisi Metin Ercan, sendikaya bağlı Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sokak hayvanlarına mama verdi.

DOĞRULAMA PLATFORMU TEYİT, “YEŞİL İDDİALARI” İNCELİYOR DOĞRULAMA PLATFORMU TEYİT, “YEŞİL İDDİALARI” İNCELİYOR

Sokağa çıkma kısıtlaması ve soğuk havanın da etkisiyle bazı bölgelerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını düşünerek böyle bir çalışma yaptıklarını kaydeden Metin Ercan, çalışmaya katkı sunan herkese teşekkür etti.

Mersin genelinde sendika olarak yaptıkları faaliyetle minik dostlarımızın yanında olduklarını kaydeden Ercan: “Türkiye Kamu Sen Mersin İl Temsilciliği olarak Şube Başkanlarımız ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde sokakta sahipsiz yaşayan sessiz dostlarımızın yanında olma ve onları besleme adına bugün tüm Mersin genelinde bir çalışma yaptık. Emek veren katkı sunan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Sendika olarak sadece memurların haklarını savunmak yerine bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarına da imza attıklarını vurgulayan Metin Ercan, bundan sonraki süreçte de sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini kaydetti.