Mut, Gülnar, Anamur, Bozyazı, Erdemli ve Silifke ilçelerini ve belediye başkanlıklarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın hafta sonu Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 31. Geleneksel Türkmen Şölenine de katılacağı öğrenildi.

GEZERAVCI UZAYA GÖTÜRDÜĞÜ NESNELERİ AÇIKLADI GEZERAVCI UZAYA GÖTÜRDÜĞÜ NESNELERİ AÇIKLADI

İlçe ziyaretleri kapsamında Silifke’ye gelen ve belediyeyi ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, partililer ve vatandaşlar kapıda karşıladı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden MHP’li Durmaz, Başkan Altunok’tan belediye çalışmaları hakkında bilgiler de aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Altunok, “MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ın ilçemiz Silifke’yi ve belediyemizi ziyareti bizleri memnun etmiştir. Ziyaretlerinden dolayı şahsım, belediyemiz ve Silifkeli hemşehrilerim adına duyduğum sevinci ve memnuniyetimi belirtiyorum” diyerek göreve geldikleri günden bu yana ilçede hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Silifke Belediye Başkanlığı makamında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Mersin’e bağlı Mut, Gülnar, Bozyazı, Anamur, Erdemli, Silifke ve diğer ilçelerimizi ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerimizde halkımızla, belediye başkanlarımızla, ocak yöneticilerimizle, KAÇEP üyelerimizle, teşkilat yöneticilerimizle, belediye meclis üyelerimizle ve vatandaşlarımızla  bir araya gelerek onlarla görüşmelerde bulunuyoruz. İlçe Belediye başkanlarımız halkımıza ve ilçelerimize çok güzel hizmetler vermektedirler. Parti Genel merkezi olarak ülke genelinde olduğu gibi Mersin’e bağlı ilçe belediyelerimizdeki mevcut belediye başkanlarımızın çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz. Hepsi birbirinden başarılı, dürüst, çalışkan ve azimli bir anlayışla yeni projeleri halkımıza sunmanın heyecanı içerisindeler. Bugün ziyaret ettiğim Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’ta bölgede çok başarılı bir çalışma sergileyen hizmet gönüllüsü bir başkanımız. Kendisini ve tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Kendisiyle de sürekli irtibat halindeyiz. Top yekün Mersin’de işbaşında olan belediyelerimizin hepsinin çok samimi bir gayret içerisinde olduğunu yakınen biliyoruz. Mersin’de geçtiğimiz seçimde yaşadığımız bir yol kazası var büyükşehir belediyesi anlamında, Allah nasip edecek inşallah, en kısa sürede de Mersin’in burçlarına partimiz MHP’nin bayrağını dikeceğiz. 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında yapılan yüzyılın seçimidir. O nedenle bugünden ötesi yok her bir kardeşimiz, arkadaşımız milletimizin her bir ferdine ulaşacak ve bu söylediklerimizi doğruları milletimize anlatarak birilerinin algı operasyonu yapmasının önüne geçecektir. Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki seçimlerden ülke genelinde olduğu gibi Mersin bölgemizden de başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin siz değerli hemşehrilerimize  selam ve sevgilerini iletiyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.  

Silifke ziyaretinde MHP’li Durmaz’a Belediye Başkanı Sadık Altunok, İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Gürhan Dölek tarafından hediyeler verildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı Silifke ziyaretinde MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz,  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Silifke Belediye eski Başkanı Mücahit Aktan, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,   Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz,  KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya,  Kamu-Sen Başkanı  İbrahim Atalay,  Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE