Mezitli Belediyesi, kentte yaşayanların ve hizmet alanlara daha sağlıklı bir ortam yaratma adına çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüsünün etkisi altında başlayacak olan yeni eğitim sezonuyla birlikte bir dizi yeni düzenlemeye gidildi.

Korona virüsün tehlikesiyle birlikte solunum yolu enfeksiyonu sorunun yaşanmaması adına ısıtma sistemlerinde değişikliğe gitme kararı aldı. Daha önce klima ile ısıtılan Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evine, Koronavirüsü tedbirleri kapsamında doğalgaz sistemi takıldı. Mersin’e doğalgaz sağlayan Aksagaz yetkilileri, Çocuk Gündüz Bakım Evine gelerek yeni takılan gaz sistemini kontrol etti.

Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Çınar Çobanoğlu ile birlikte, tüm sistemi denetimden geçiren yetkililer, kullanılabilir onayı verdi.

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Çalışmalarını, Mezitlililerin temiz ve sağlıklı bir kentte yaşamaları adına planladıkları bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Başta çocuklarımız olmak üzere tüm Mezitlilerin sağlıklı ve temiz bir kette yaşamaları için çalışıyoruz. Özellikle Korona virüsü sürecinde sağlığın ve temizliğin önemi çok daha iyi anlaşıldı. Biz de uzmanların görüşünü alarak, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evimizde klimaları sökerek doğal gaz sistemine geçtik. Havaların soğuması sonrası artık ısıtmada doğal gaz kullanacağız” dedi.