UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesinde bulunan, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Çiftçiler Caddesi’nde yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.  

2 bin 200 metre uzunluğundaki bölümde asfalt serimi sürüyor

Yalınayak Mahallesi ve Arpaçsakarlar Mahallesi boyunca uzanan Çiftçiler Caddesi’nde Büyükşehir ekipleri tarafından bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında daha önce 4 bin 600 metre uzunluğundaki yolda binder seviyesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanmıştı. Ekipler, caddenin Yalınayak Mahallesi boyunca uzanan 2 bin 200 metre uzunluğundaki kısmında aşınma tabakası seviyesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında daha önce yağmur suyu hattı olmayan cadde boyunca 3 bin 200 metre yağmur suyu hattı döşemesi yapan ekipler, kaldırım yapım çalışmalarına ise devam ediyor. 22 iş makinesi ve 4 finişer ile çalışmayı yürüten 30 kişilik ekip, Çiftçiler Caddesi’nin Arpaçsakarlar Mahallesi’nde kalan kısmında ise yol düzenleme çalışmalarını önümüzdeki günlerde sürdürecek.