Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU

Mesajında; Atatürk’ün, tüm dünya tarafından kabul edilen büyük bir lider olduğunu belirten Başkan Kılınç: “Cumhuriyetimizin kurucusu, ülkemizi ve milletimizi manda ve himayeden, esaretten ve emperyalizmden kurtaran ve Anadolu’nun Türk yurdu olduğunu bütün dünyaya ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82’nci yıl dönümünde rahmet, minnet ve hasretle anıyorum” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurarak Türk Milleti’ne emanet ettiği Cumhuriyeti gelecek nesillere emanet etmek için daha çok çalışmamız gerektiğini de vurgulayan Başkan Kılınç: “Onun yokluk ve yoksulluk içerisinde kurduğu bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletini, gösterdiği hedefi ve gelecekte hayal ettiği Türkiye’yi aydınlık ve müreffeh yarınlara taşımak ve çocuklarımıza emanet etmek için daha çok çalışmalı ve hepimiz bu milletin bir ferdi olarak üzerimize düşeni  layıkıyla yerine getirmeliyiz. Tüm dünya emin olsun ki; bizler onun emanetine sahip çıkarak, Türk milletinin binlerce yıllık töresine sırtımızı dönmeden ancak çağın gereksinimlerini yerine getirerek büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ebediyete kadar koruyacağız. Bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 82’nci yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.