Belediye Başkanı Altunok, bayram tebriği sırasında, vatandaşlarla ve esnafla da yakından ilgilenerek, sorun ve sıkıntılarını da dinlerken, esnaf ve vatandaşlar ise hizmetlerinden dolayı Başkan Altunok’a teşekkürlerini sundular. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerle şehrin son yıllarda modern bir görünüme kavuştuğunu belirterek, hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundular.

JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU JANDARMADAN YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU

Halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ise: “Zaman buldukça halkımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyoruz. Bayram öncesinde de esnafımızın ve halkımızın bayramını kutlamak için onları ziyaret ediyorum. Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayına Cenabı Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin. Bu duygularla Silifkeli hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ramazan Bayramı öncesinde ilçede faaliyet gösteren esnaflara yönelik denetimler yapan Silifke Belediyesi Zabıta Ekipleri de alışverişe gelen ailelere Belediye Başkanı Sadık Altunok’un selamını ileterek çocuklara da bayram şekeri hediye etti.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE