Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandırılması ve biran evvel bitirilmesi için müteahhit firma yetkilileri ile görüşen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’yi en güzel, en sağlıklı,  en yaşanabilir hale getirmek ve kenti gelecek nesillere güzel bir şekilde bırakmak için çalışmalara  aralıksız devam ettiklerini bildirdi.

Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Kentimiz Silifke’ye değer katacak yeni projeler üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. Saray Mahallesi Göksu ırmağı kenarında Taşköprüden başlayarak Feyyaz Bilgen köprüsünde sona erecek olan Özgecan Aslan parkı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Göksu ırmağı kenarında devam eden ve adını Özgecan Aslan  parkı verdiğimiz bu proje ile birlikte halkımızın oturup dinlenebileceği, içerisinde modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanların oluşturulması ve oturma bankları yer alacaktır. Projemizin tamamlanmasıyla birlikte halkımızın Taşköprü ve Karayolları köprüsü olarak adlandırdığımız Göksu ırmağı kenarında sağ ve sol sahilinde yürüyüş yapma, oturup dinlenme ve bazı aktivitelerden faydalanma imkanına sahip olacaklar. Yıllarca halkımıza hizmet veren ve mülkiyeti belediyemize ait kültür merkezimizde de bir proje yürütüyoruz. İlçeye sosyal ve kültürel anlamda büyük hizmet veren bu merkezimizde tamir-tadilat ve yenileme çalışmaları ile bu binamızı da modern bir görünüme ve donanıma kavuşturacağız. İlçede sinema hizmeti veren ender ilçelerden biri olma özelliğine sahip Silifke’mizde sinema, tiyatro ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapan belediye kültür merkezi binamızı kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“Bu çalışmalarımızla birlikte hem Silifke’mizi modern projelerle buluşturmaya devam edeceğiz, hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” diyen Başkan Altunok, müteahhit firma yetkilileri ile görüşerek çalışmaların bir an evvel bitirilmesini istedi.

UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE