Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Araştırma Kuruluşu tarafından son 2 yılda en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık kuruluşu tarafından son iki yılın değerlendirildiği anket sonucunda Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok en başarılı 10 ilçe belediye başkanı arasında 6. sırada yer aldı. Yapılan ankete göre 31 Mart 2019’da aldığı oy %44,0 olurken 2021 yılında ise başarı durumu %55,4 oldu. Değerlendirmeye göre iki yılda %11,4’lik bir artış oranı ile en başarılı 10 ilçe belediye başkanı arasında 6. Sırada yer aldı. Bu araştırma ise ORC tarafından 19 Mart - 07 Nisan 2021 tarihleri arasında 30 Büyükşehirde, 25 bin seçmenin üzerindeki tüm ilçelerde toplam 27 bin 160 kişi ile yüz yüze ve CATI yönetimiyle gerçekleştirildiği belirtildi. Aralarında Mamak, İzmit, Nazilli, Dörtyol ve Avcılar Belediye Başkanlarının da yer aldığı son yılın en başarılı ilçe belediye başkanları arasında Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un da 6. Sıraya yükselmesi ilçede sevinç yarattı.

ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE