Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Taşhan sokak esnaflarını ziyaretinden sonra kentin merkezine kurulan semt pazarını ziyaret etti. Hem pazarcı esnafı ile görüşen hem de vatandaşları dinleyen Başkan Altunok, belediye tarafından yapımı devam eden kapalı pazar yerinin kısa süre sonra hizmete açılacağını açıkladı.

RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ

Pazar alışverişi için gelen vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile de görüşen Başkan Altunok, belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Başkan Altunok konuşmasında, “Belediye görevlerimin yanı sıra fırsat buldukça siz değerli halkımızı ve esnaflarımızı ziyaret ediyorum. Sizlerin öneri, istek ve şikayetlerini de dinleyerek çalışmalarımızla ilgili planlama ve hazırlayacağımız projelerde de sizlerin önerilerini dikkate alıyoruz. Her mahallemiz mutlak suretle belediye hizmetlerinden faydalanıyor. Belediye hizmetlerimiz tüm halkımıza eşit şekilde ulaşıyor, ulaşmaya da devam edecektir. Hayata geçirdiğimiz projeler ve hizmetlerde tüm halkımız ve esnaflarımızın fikirleri ve olumlu yönde katkıları büyüktür. Sayağzı, Sarıcalar ve Gazi mahallelerinin ortak noktası olarak bilinen yazı tepesinde yaklaşık 10 dönümlük bir alan üzerinde başlattığımız kapalı bir pazar yeri projemizin de sonuna yaklaşıyoruz. Modern bir yapıya ve donanıma sahip olan belediye kapalı pazar yerimizi kısa bir süre sonra hemşehrilerimizin ve siz değerli pazarcı esnaflarımızın hizmetine sunacağız. Ortaya koyduğumuz tüm bu eserler ve hizmetler halkımız ve siz değerli esnaflarımız  içindir. Halkımız ve esnaflarımızla istişare etmek  her zaman bizlere kazanç sağlamaktadır. Silifke’mizi ortak akıl ve istişare ile yönetmeye devam edeceğiz” diyerek vatandaş ve esnaflarla görüşmelerini sürdürdü.

Belediye Başkanı Altunok ayrıca, kent merkezi, mahalleler ve denize sahili olan yerleşim bölgelerinde devam eden projelerle ilgili olarak ta esnaf ve vatandaşları bilgilendirerek, esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde de bulundu.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE