Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak halka hizmet etmeye devam ettiklerini bildirdi. Başkanvekili Altunok, belediye ekiplerinin Keben mahallesinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından acil asfaltlama çalışması bekleyen mahallelerde bir çalışma başlattıklarını belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, çalışmalara Keben mahallesinde devam ettiklerini açıkladı.  Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek sorun ve istekleri yerinde tesbit eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Keben mahallesinde de ara sokakların acilen asfaltlanması gerektiğini hatırlattı. Başkanvekili Altunok açıklamasında, “Belediyede devam eden görevlerimiz arasında zaman zaman mahallelerimizi gezerek sorun ve istekleri yerinde tesbit ediyoruz. Keben mahallemize yaptığım bir ziyarette Mahalle Muhtarı Murat Temur ve vatandaşlarımız tarafından gelen asfaltlama çalışması talebini belediye ekiplerimizle birlikte inceledik. Yağışlardan ve zamanla bozulan mevcut yolların ve asfaltın bakımı ve yeniden asfaltlanması gerekmektedir. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Asfaltlama Ekibimiz şu anda Keben mahallemizde asfaltlama çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye olarak hizmetlerimizi yürütürken muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri aciliyetine göre değerlendiriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Keben mahallemizde yürüttüğümüz asfaltlama çalışmalarının ardından vatandaşlarımız kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulmuş olacaklar” diyerek mahalle halkı ve Muhtar Murat Temur’la da görüşmeler yaptı. 

Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur’da konuşmasında, “Belediyemiz mahallemizde ara sokak ve yollarda bozulan asfaltlama çalışmaları başlatmıştır. Yapılacak çalışmalarla vatandaşlarımız yazın tozdan kışında çamurdan kurtulacaktır. Belediye hizmetlerini Keben mahallemize getiren ve çalışmalar yürüten Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyorum” diyerek mahalle halkının asfalt sevinci yaşadığını hatırlattı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE