ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek, özellikle yaz aylarında bazı mahallelerde acil çözüm bekleyen yeni yolların açılması, bozulan yolların asfaltlanması ve parke taşı döşeme çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

“Bizim görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak mahallelerde yürütülen hizmetlerden bahsetti. Kırobası (Mara) mahallesinde parke taşı döşeme çalışmaları, Keşlitürkmenli mahallesinde yeni imar yollarının açılması, Silifke-Mut karayolunu bir birine bağlayan ve geçici olarak kullanılan Ekişler mahallesinde  ise mevcut yolda genişletme ve bakım çalışmaları, Yeşilovacık ve Işıklı mahallelerinde asfaltlama çalışmalarının yanı sıra  Uzuncaburç   mahallesinde de bozulan yollarda yama çalışmalarının devam ettiğine değinen Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, “bu güne kadar halkımızın istekleri doğrultusunda uygun şartlarda olan her türlü hizmeti sunduk. Bundan sonrada yine halkımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve taleplere de imkanlarımız ölçüsünde cevap veriyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için belediye birimlerimiz görev başındadır. İlçe merkezi ve mahallelerimizde öncelikli olarak devam eden temizlik çalışmalarımızın yanı sıra yollarımızın da tamir-bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak hizmetlerimizi her mahalleye eşit bir şekilde ulaştıracağız” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE